Bacio Di Caffè!

Hoe fijn en belangrijk is het koffie-moment in het leven van velen van ons? Voor mij is het in ieder geval een geluksmomentje in een kop. Het aroma, de smaak, maar ook de kleuren zijn prachtig! Daarom is het ook niet vreemd dat Mia Colore daardoor geïnspireerd is geraakt.

Mia Colore heeft meerdere kleuren in hun pallet op verschillende koffies gebaseerd. Hierbij heb ik twee van deze kleuren uitgelicht in de vorm van (koffie)zoenen.

Allereerst de romige kleur Cappuccino; een gebroken witte kleur die lichtelijk naar beige en zelfs naar oud roze neigt. Zowel mooi om een hele ruimte en/of muur mee te voorzien, maar bijvoorbeeld ook om een oude kast nieuw leven in te blazen.

Italian Coffee is een donkerbruine kleur met een donkergroene ondertoon. Perfect om te combineren met licht getinte houten meubelen of rotan woonaccessoires. Deze kleur is door de donkere teint vrij intens, probeer daarom alles eromheen qua kleurstelling licht en luchtig te houden. Een mooi licht schilderij zou er ook prachtig op uitkomen.

Lees het hele artikel op Mia Colore

Lees meer over Lucinda voor Mia Colore